Naumin purjehdusleiri

Kauden 2021 leirin suunnittelu on alkanut, tarkemmat tiedot julkaistaan tällä sivulla.

5.-10.7.2021

”Vauhdikas regatta, elämyksellinen leiriretki, purjehdusta, uintia & saunaa, kavereita, iltanuotio, kioskin herkkuja, perjantain disco…” Näistä on Naumin leiri muun muassa tehty.

Lahden Purjehdusseuran perinteinen purjehdusleiri järjestetään Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Leiri on tarkoitettu 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Leirillä opit purjehtimisen ja turvallisen vesillä liikkumisen perusteet yhdessä kavereiden kanssa. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Pidempään purjehtineille sekä kilpaileville on omat ryhmät ja ohjaajat.

Leirillä majoitutaan omaan tai kaverin kanssa yhteiseen telttaan. Ruokailut tapahtuvat leirikeskuksen ruokalassa, jossa meillä on oma kokki.

Leiriä ovat järjestämässä leiripäällikön, ohjaajien ja valmentajien lisäksi myös vapaaehtoiset vanhemmat.

Osoite

Naumin leirialue, Naumintie 232, 19310 Karilanmaa

Hinta

280€ (sisaralennus seuran jäsenille 30 €)

Leirimaksu sisältää päivittäin kaksi lämmintä ateriaa, aamiaisen sekä iltapalan. Osallistujat liitetään automaattisesti LPS:n jäseniksi ja ovat vakuutettu Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton kautta.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumisohjeet tulossa! Seuraa sivuja!

Peruutukset

Osallistumisen peruutukset 2 viikkoa ennen leirin alkua kustannuksetta, 1-7 pv ennen kurssin alkua peritään puolet leirimaksusta, tämän jälkeen koko maksu.